25 Ağustos 2014 Pazartesi

Nedir bu kırık Playstation 3?


Nedir bu kırık Playstaton 3 ?
Bazılarımız ücretsiz oyun oynamak için bazılarımız oyunlarda hile yapmak için kırık PS3 istiyor. Kırık PS3 nedir , nasıl çalışır , nereden temin edilir? Bu soruları cevaplayacağız. PS3'ler E3 Flasher'la veya ODE'lerle kırılabilir.Benim tavsiyem slim PS3'leri E3 Flasher'la kırdırmak. Çünkü ODE kullanabilmek için harici bir HDD gerekiyor.Ekstra sorun çıkabiliyor. Slim PS3'ler kırdırıldıktan sonra 4.55 veya 4.60 CFW(Custom FirmWare) olabiliyor.Versiyon düşük olsada Spoofer'larla versiyonu yükseltmiş gibi gösterebiliyoruz.Bu şekilde Online oynayabiliyoruz.
Kırdırma işlemi için size ;
http://www.syd.com.tr/ http://www.ps3oyun.com/ Sitelerini önerebilirim.



Peki ücretsiz oyun oynayabiliyoruz da Sony bizi yakalamıyor mu? Tabi ki yakalanıyoruz ve BAN yiyoruz fakat bunları kaldırabiliyoruz. 2 çeşit BAN var. 1)PSN BAN 2)Console ID BAN Çözümleri;
1) PSN BAN'ı kaldırılamaz fakat yeni bir PSN hesabı acılarak Online devam edilebilir.
2) Console ID ban 2 Hafta sonra kendiliginden kalkar.Yada cihazın Console ID değerini değiştirebiliriz. Bunlarla uğraşabilirim derseniz kırık PS3 'lerin avantajlarıda var.
Her türlü oyunda Modlu dosyalar bulup yükleyebilirsiniz. Online oyunlarda eş zamanlı olarak PC'den bağlanıp hile yapabilirsiniz. Oyunlar bedavaya gelir. Online serial isteyen oyunlara bile Serial dosyasını yükleyip oynayabilirsiniz. IP'ler tamamen elinizde olur ve Playstation 3 'ünüzü istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz.


Yazan: Yuşa BADDAL















1 yorum: