28 Eylül 2014 Pazar

Haftanın Android Uygulamaları

Her hafta sizler için özel olarak seçtiğimiz Android uygulamalarına dair detayları ve bazı püf noktalarını görmek için haberimize göz atabilirsiniz.















Akıllı telefon ve tablet arenasında en çok kullanılan mobil işletim sistemlerinden Android'in uygulama marketi Play Store, gelişimini hızla sürdürüyor. Çok sayıda kaliteli uygulamanın bulunduğu bu platform için her hafta yeni 5 uygulamayı sizlere sunuyoruz. Böylece hangi uygulamayı indirsem diye düşünen Android kullanıcılarına fikir veriyoruz. 
Bu hafta yine birbirinden güzel 5 uygulama karşınızdayız. Sözü çok uzatmadan uygulamalara yakından bakmaya başlayalım.
:: 28 Eylül Haftanın Android Uygulamaları
XnSketch
Çektiğiniz fotoğrafları çizgi efektler ile zenginleştirmeyi düşündünüz mü? Hem güzel, hem ilgi çekici hem de esprili olan çizgi efektler vermek, karikatüre veya eskiz resimlere dönüştürmek XnSketch uygulaması ile oldukça kolay. Onlarca çizgi efekti içerisinde bulabileceğiniz uygulamanın sosyal ağlara direkt gönderme seçeneği de bulunuyor.






Voyage: Eurasia Roads
Avrupa yollarında 3 farklı aracı kullanabileceğiniz bu basit ama ilgi çekici simülasyon oyununda, Finlandiya’dan Tayland’a Rusya üzerinden gitmeniz gerekiyor. Oyun oldukça basit seçtiğiniz aracı, trafik akışına ve yolun şekline göre sürüyorsunuz. Kontroller ise gaz, fren, vites ve farlardan oluşmakta.






48 MB boyutundaki uygulamayı Android 2,3 Gingerbread ve üzeri işletim sistemine sahip cihazınıza buradan indirebilirsiniz.
Ücretsiz İngilizce Öğrenin
İngilizce öğrenmek ya da pratik yapmak, artık hiç olmadığı kadar kolay.Ücretsiz İngilizce Öğrenin uygulaması sayesinde internet gereksinimi duymadan, sık kullanılan 800’den fazla kelimeyi tekrar edebilir, kelime telaffuzlarınızı uygulama ile karşılaştırabilirsiniz.






Flash Blink
Akıllı telefon ya da tabletinize gelen bildirimleri görmekte zorlanıyor musunuz? O zaman Flash Blink uygulaması tam size göre. Seçtiğiniz uygulamalardan bildirim geldiğinde LED flaşı yakıp söndürerek kullanıcısının dikkatini çekmeye çalışan uygulama, bataryayı da sömürmüyor. Uygulama şarjınız %20’nin altına indiğinde kendini otomatik olarak kapatıyor.






Couple Frame
Uygulamanın Türkçe Google Play Store’daki adı “Khung hinh khung anh, ghep anh“ olsa da kendisi oldukça başarılı. Çeviriden kaynaklandığını düşündüğümüz bu sorun, uygulama cihaza yüklenince ortadan kalkıyor. Şimdi gelelim uygulamanın ne işe yaradığına. Couple Frame ile fotoğraflarınıza kolaj oluşturabilirsiniz. Bir çok fotoğrafı birleştirebileceğiniz bu uygulamanın içerisinde onlarca çerçeve seçeneği de bulunuyor.






:: Beğendiğiniz yayınlanmasını istediğiniz Android uygulamaları var mı? İstediğiniz uygulamaları aşağıya yorum olarak atabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder