This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

4 Ekim 2014 Cumartesi

Best Gamers Ever YouTube kanalı hacklendi !

Arkadaşlar bu sabah saat 02:00 sularında Best Gamers Ever YouTube kanalı kapandı. Araştırmalarımıza göre başkası hesaba girip kapattı. Yani YouTube'dan BAN yemedik.


YouTube'a RecklessGamers veya RecklessGaming olarak geri döneceğiz. Abone olursanız seviniriz. Lütfen, eski abonelerimizi geri toplamak istiyoruz...

30 Eylül 2014 Salı

Best Gamers Ever 2. Çekiliş Sonuçları











Asıl Talihliler: ebrarkose

Yedek Talihliler: LeBronTD, polite_chicken, otoati

Çekiliş Zamanı: 30-09-2014 19:39:02


Sonuçları Doğrulamak için tıkla

28 Eylül 2014 Pazar

Sims 4 İnceleme


Milyonlarca hayranı olan “The Sims” adı verilen simülasyon oyununun dördüncü versiyonu 2- 5 Eylül 2014 tarihlerinde piyasaya sürüldü.Bu tarihlerden önce internet üzerinden de satışa sunulmuştu.
2014 yılı boyunca yeni versiyonla ilgili pek çok tanıtım yapıldı.Oyunseverler internette merak uyandıran tanıtım ve görsellerle karşı karşıya geldi.Mayıs ayında Electronic Arts tarafından yapılan tanıtımda oyunun Kuzey Amerika’da 2 Eylül’de, Avrupa’da da 5 Eylül’de çıkacağı söylenmişti.
The Sims 4 yapımcılarından Rachel Franklin oyunla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu ve söyledikleri çoğu kişiyi heyecanlandırdı.Franklin yeni versiyonda simler üzerinde köklü bir yenilik yapıldığını, artık simlerin kişilik, duygu ve karakterlerini bütünüyle belirleyebileceğimizi söyledi.Yani artık simlerin sadece görüntüsü değil aynı zamanda iç özelliklerini de kullanıcılar büyük ölçüde belirleyebilecek.
Oyunun yeniliklerinden biri kullanıcıların kendi müziklerini oyun sırasında dinleyebilecek olmaları.
Bir diğer yenilik hamilelikle ilgili.Simlerin hamile kalması o kadar kolay olmayacak.Artık simler hamilelik testi yapabilecek.Hamile kalan simlerde sırt ağrısı, mide bulantısı gibi sorunlar görülecek ve bebek doğduktan sonra emzirme olacak.
the sims 4 2

Gerçekçi olan değişikliklerden biri faturalar ödenmediği takdirde elektrik ve su kesintisinin olması.
Mesleklerle ilgili de değişikliğe gidildi.Meslekler kendi içinde gruplara ayrılacak ve o grupların altındaki başlıklar seçilebilecek.Örneğin; yemek başlığının altındaki şef ve barmenden biri seçilebilecek ya da suç başlığının altından mafya babası ve uzmandan biri seçilebilecek.
Simlerin kabiliyet listesi de şöyle:Aşçılık, balıkçılık, roket bilimi, keman ve piyano, komedi, karizma, bahçivanlık, yaramazlık, gitar, barmenlik, mantık, el becerisi, yazarlık, ressamlık, programlama, video oyunu, fitness.
the sims 4 3

Daha önce de söylediğim gibi simlerin duyguları ön planda.Simlerin duygusal haline göre görevleri olacak.Mesela sim sinirliyse bu halinden verilen görevleri yaparak daha kolay kurtulabilecek.
The Sims 4‘ü ön sipariş ile Origin üzerinden alanlar oyunu iade edebilecekler.Bu yeni oyunun ne kadar iddialı olduğunu bize gösteriyor.

Haftanın Android Uygulamaları

Her hafta sizler için özel olarak seçtiğimiz Android uygulamalarına dair detayları ve bazı püf noktalarını görmek için haberimize göz atabilirsiniz.















Akıllı telefon ve tablet arenasında en çok kullanılan mobil işletim sistemlerinden Android'in uygulama marketi Play Store, gelişimini hızla sürdürüyor. Çok sayıda kaliteli uygulamanın bulunduğu bu platform için her hafta yeni 5 uygulamayı sizlere sunuyoruz. Böylece hangi uygulamayı indirsem diye düşünen Android kullanıcılarına fikir veriyoruz. 
Bu hafta yine birbirinden güzel 5 uygulama karşınızdayız. Sözü çok uzatmadan uygulamalara yakından bakmaya başlayalım.
:: 28 Eylül Haftanın Android Uygulamaları
XnSketch
Çektiğiniz fotoğrafları çizgi efektler ile zenginleştirmeyi düşündünüz mü? Hem güzel, hem ilgi çekici hem de esprili olan çizgi efektler vermek, karikatüre veya eskiz resimlere dönüştürmek XnSketch uygulaması ile oldukça kolay. Onlarca çizgi efekti içerisinde bulabileceğiniz uygulamanın sosyal ağlara direkt gönderme seçeneği de bulunuyor.






Voyage: Eurasia Roads
Avrupa yollarında 3 farklı aracı kullanabileceğiniz bu basit ama ilgi çekici simülasyon oyununda, Finlandiya’dan Tayland’a Rusya üzerinden gitmeniz gerekiyor. Oyun oldukça basit seçtiğiniz aracı, trafik akışına ve yolun şekline göre sürüyorsunuz. Kontroller ise gaz, fren, vites ve farlardan oluşmakta.






48 MB boyutundaki uygulamayı Android 2,3 Gingerbread ve üzeri işletim sistemine sahip cihazınıza buradan indirebilirsiniz.
Ücretsiz İngilizce Öğrenin
İngilizce öğrenmek ya da pratik yapmak, artık hiç olmadığı kadar kolay.Ücretsiz İngilizce Öğrenin uygulaması sayesinde internet gereksinimi duymadan, sık kullanılan 800’den fazla kelimeyi tekrar edebilir, kelime telaffuzlarınızı uygulama ile karşılaştırabilirsiniz.






Flash Blink
Akıllı telefon ya da tabletinize gelen bildirimleri görmekte zorlanıyor musunuz? O zaman Flash Blink uygulaması tam size göre. Seçtiğiniz uygulamalardan bildirim geldiğinde LED flaşı yakıp söndürerek kullanıcısının dikkatini çekmeye çalışan uygulama, bataryayı da sömürmüyor. Uygulama şarjınız %20’nin altına indiğinde kendini otomatik olarak kapatıyor.






Couple Frame
Uygulamanın Türkçe Google Play Store’daki adı “Khung hinh khung anh, ghep anh“ olsa da kendisi oldukça başarılı. Çeviriden kaynaklandığını düşündüğümüz bu sorun, uygulama cihaza yüklenince ortadan kalkıyor. Şimdi gelelim uygulamanın ne işe yaradığına. Couple Frame ile fotoğraflarınıza kolaj oluşturabilirsiniz. Bir çok fotoğrafı birleştirebileceğiniz bu uygulamanın içerisinde onlarca çerçeve seçeneği de bulunuyor.






:: Beğendiğiniz yayınlanmasını istediğiniz Android uygulamaları var mı? İstediğiniz uygulamaları aşağıya yorum olarak atabilirsiniz.