9 Eylül 2014 Salı

Apple iPhone 6 Tanıtımı Canlı Olarak Akşam 20:00'da Blogumuzda !


Apple bu akşam Türkiye saati ile 20:00'da iPhone 6 hakkında açıklama yapacak. Bu açıklama canlı olarak Türkçe açıklamasıyla birlikte blogumuzda gösterilecek. Ama ilk olarak iPhone 6 hakkında çıkarılmış söylentilere bir göz atalım. Yayına Git

Tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 6, Apple’ın 9 Eylül Salı günü yapacağı lansman ile tanıtılacak. Bu lansman ile kullanıcıların uzun zamandır merakla beklediği iPhone 6 modeli tüm dünyaya tanıtılmış olacak. iPhone 6’nınözelliklerine yönelik bazı tahminler yapıldı veinternet üzerinden yeni modelin fotoğrafları sızdırıldı; ancak bu detayların hepsi yarın tam anlamıyla netliğe kavuşacak.

Yarın Apple için büyük gün. Aylardır merakla beklenen iPhone 6 yarın tüm dünyaya tanıtılacak. iPhone 6 ile beraber Apple’ın yeni işletim sistemi iOS 8 de basına tanıtılacak. iOS 8 işletim sistemi iPhone 4S ve üzeri modeller için kullanılabilecek; ancak iPhone 4 ve altındaki modeller de kullanılamayacak.


Apple bir süredir iOS 8.0.1. güncellemeleri üzerinde çalışıyor ve iOS 8 güncellemesinde ortaya çıkabilecek hataları bu üst sürüm ile düzeltmeyi planlıyor. Geçtiğimiz yıl iOS 7 yayınlandıktan sonra kullanıcılar birçok hata ile karşılaşmışlardı ve bu hatalar nedeniyle Apple oldukça tepki çekmişti. Şirketin bu hataları tekrar yapmamak için iOS 8.0.1. sürümünde hataları daha hızlı bir şekilde çözmek için uğraşabilir.

Apple’ın merakla beklenen iPhone 6 ve iOS 8 lansmanı 9 Eylül Salı günü Türkiye saati ile 20:00’da yapılacak.

iPhone 6’nın ne gibi özellikleri var?

KGI analisti Chi Kuo, iPhone 6’nın 4.7 inç ekranı olacağını söylüyor. Şimdiye kadar, diğer iphone varyasyonlarından önce de tahminlerini açıklayan Kuo, hiç yanılmadı. Kuo’nun Apple’ı en çok eleştirdiği yön ise ram… Yeni nesil tüm android telefonların, 2 veya 3 GB ram ile piyasaya sunulduğunu belirten KUO, iPhone 6’nın 1 GB ram’le çıkacağını söyledi.

0 yorum:

Yorum Gönder