This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

15 Kasım 2014 Cumartesi

GTA 5 PS4 Oyananış Videosu Dün Gece Kanalımızdan Canlı Yayınlandı !

Dün akşamki yayını kaçıranlar için : GTA 5 PS4 Oynanış Videosu 
*Kusura bakmayın yayın naklen yapıldığından kalite biraz düşük. Görüntüleri yayınlayan biz değiliz başka bir yayını kanalımıza yansıttık. Çünkü, yayını yapan kişi Twitch'den banlandı.

6 Kasım 2014 Perşembe

GTA 5 - Yeni Nesilde FPS Modu Geliyor

Rockstar Games’in efsanevi oyun serisi Grand Theft Auto‘nun beşinci ve son oyunu, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkmak için gün saymaya başladı.
PlayStation 3 ve Xbox 360 için daha önce piyasaya çıkan GTA V’in PC‘ye de gelmesi için büyük kampanyalar başlatılmış ve pek çok imza toplanmıştı.
Rockstar Games’in yaptığı son açıklama ve artık oynanış videolarının yayılmasıyla birlikte artık söylentilerin gerçeğe dönüştüğünü ve Grand Theft Auto 5’te bir FPS, yani birincil tekil şahıs kamerası özelliği olması kesinleşti.
Bu özellik, pek çok GTA oyuncusu tarafından merakla bekleniyordu. Seri GTA 2’den sonraki oyunu GTA 3’te, 2 boyuttan 3 boyuta geçmiş ve seri başarısını bugüne dek katlayarak sürdürmeyi başarmıştı. Şimdi bu yeni kamera açısı sayesinde aslında karşımızda adeta yepyeni bir oynanışa sahip oyun bulacağız.
GTA 5’in yeni nesil konsollara ve PC’ye gelen versiyonunda yabani hayatta yaşayan 20 hayvan, sokaktaki kediler ve ekstra 100 şarkı bulunacak. Tabii ki oyun içi ekstra özelliklerin yanı sıra, yeni nesil konsollar için geliştirilen versiyonda yeni bir ışıklandırma motoru kullanılmış ve tasarımlarda ekstra detaylar hakim olacak. Bununla birlikte, GTA 5’in PC versiyonu 4K görüntü kalitesini destekleyecek.
Hemen aşağıdan, GTA 5 için yayınlanmış ve FPS kamerasından oynanış deneyimini gösteren bir videoyu izleyebilirsiniz. Son olarak, GTA 5’in 18 Kasım’da raflardaki yerini alacağını da belirtmiş olalım

31 Ekim 2014 Cuma

GTA 5'te Yeni Nesile Geçenler Neler Kazanacak ?



Rockstar sonunda eski nesilden, yeni nesile geçecek olan oyunculara ne gibi sürpriz vereceklerini açıkladı. Tüm gelecek olan ekstraları aşağıda listeledik.

*Yeni nesile geçecek olan oyuncular Single'da Railgun silahına sahip olacak.
 

*Franklin ile artık vahşi doğa fotoğrafcılığı yapacağız. Bunun çoğunluğu yeni gelecek olan denizaltı ile olacak. 

*Yeni gelecek yarış etkinlikleri olan "Stock Car Race"'leri kazandığımızda, özel modifiyeli muscle arabalar açabileceğiz.

*Gizli bir sokak sanatçısını bulduğum zaman takip edip tüm eserlerinin fotoğrafını çekersek yeni maymun kostümleri açabileceğiz.(Tüm oyuncular için geçerli) Ve yeni nesile geçen oyunculara özel Go Go Monkey Blista zeplini.

*Yeni gelecek olan The Dodo deniz uçağını kullanabileceğiz.(Evet, suya indirebiliyorsunuz.)
*Cheval Marshall adında heryeri yıkabileceğiniz yeni araç!

*Michael ile gizemli bir cinayeti çözeceğiz gibi. İpuçların peşinden gidip, ipuçları birbirlerine uyarsa Snapmatic'e 2 yeni filtre açacağız.

*Yeni etkinlikler & ödüller olacak. Ödüllerden bir tanesi de Imponte Duke O’Death aracı olacak.

Bu özelliklere PC oyuncularıda dahil olacak. Rockstar, yeni nesil için çok hazırlık yapmış gibi gözüküyor. Bu ay yine bilgiler gelmeye devam edecektir.

25 Ekim 2014 Cumartesi

RecklessGaming İlk Çekiliş : Ello Davet Kodu - Nasıl Katılırım ?

Alanında tek ve öncü olan Facebook'un saltanatı sallanıyor. Kendini geliştirme adına hergün yaptığı yeni uygulamaları kullanıcıları tarafından beğenilmeyen Facebook'u kötü günler bekliyor. Facebook'un uygulamaları nedneiyle oluşan boşluğu doldurmaya çalışan Ello adlı sosyal paylaşım sitesi Facebook'un pabucunu dama atacağa benziyor.

1,3 milyar kullanıcısı ile sektörün en büyüklerinden biri olan Facebook’a rakip olmaya hazırlanan ‘Ello’ isimli sosyal paylaşım sitesi, artan kullanıcı sayısıyla dikkat çekiyor.

Hala Facebook’a oranla küçük bir kitleye hizmet sağlayan Ello, Facebook’u eleştiren manifestosunda “Her paylaşımınız takip ediliyor ve dataya çevriliyor. Reklamcılar bu dataları satın alıyor ve size daha çok reklam gösteriyor. Siz alınıp satılan bir ürünsünüz” ifadelerine yer verildi.

Ello'ya nasıl üye olunur?
Facebook’un aksine sitede reklam bulunmadığını ve bulunmayacağını açıklayan Ello,yürüttüğü ‘Anti Facebook’ kampanyasıyla çok sayıda yeni kullanıcı kazandı.

Sitenin server'larının yetersiz kalması nedeniyle bir süredir yeni kullanıcılar siteye kabul edilemiyor. Ello'ya üye olmak isteyenlerin normalde 2 dolar civarında bir üyelik ücreti ödemeleri gerekiyor. Yaşanan talep patlamasının ardından bazı kullanıcılar, üyeliklerini online alışveriş sitesi eBay’de 100 dolar (220 TL) karşılığında satıyor.

Son dönemde hızlı bir biçimde yeni kullancılar kazanan Ello’un uzun vadede Facebook’a ciddi bir alternatif oluşturup oluşturamayacağı ise, merakla bekleniyor.

Ello’
nun Facebook’a yönelik başlattığı kampanya hakkında Facebook’tan henüz resmi bir açıklama gelmedi.


Davet kodu çekilişine nasıl katılırım?


  1. Youtube kanalımıza abone ol. 



2. Videonun altına adını, soyadını ,facebook profil linkini veya skype kullanıcı adını yorum olarak at.


3. Facebook sayfamızı beğen.

18 Ekim 2014 Cumartesi

Goat Simulator Serisi Başladı ...

16 Ekim 2014 Perşembe

Apple 16 Ekim Canlı Yayını

Türkçe açıklamasıyla canlı olarak iPhonedo eşiliğinde izliyorsunuz.

15 Ekim 2014 Çarşamba

MAALESEF…

Merhaba arkadaşlar ben Cemal Efe bu gönderiyi Minecraft videolarının maalsef ki biraz geciktiğini söylemek için yolladım. Arkadaşlar herkesten özür diliyoruz fakat benim ve Mehmetcan'ın çok dersi var fakat en kısa sürede videolara başlamaya çalışacağız. +CEMAL EFE GAYIR

4 Ekim 2014 Cumartesi

Best Gamers Ever YouTube kanalı hacklendi !

Arkadaşlar bu sabah saat 02:00 sularında Best Gamers Ever YouTube kanalı kapandı. Araştırmalarımıza göre başkası hesaba girip kapattı. Yani YouTube'dan BAN yemedik.


YouTube'a RecklessGamers veya RecklessGaming olarak geri döneceğiz. Abone olursanız seviniriz. Lütfen, eski abonelerimizi geri toplamak istiyoruz...

30 Eylül 2014 Salı

Best Gamers Ever 2. Çekiliş Sonuçları











Asıl Talihliler: ebrarkose

Yedek Talihliler: LeBronTD, polite_chicken, otoati

Çekiliş Zamanı: 30-09-2014 19:39:02


Sonuçları Doğrulamak için tıkla

28 Eylül 2014 Pazar

Sims 4 İnceleme


Milyonlarca hayranı olan “The Sims” adı verilen simülasyon oyununun dördüncü versiyonu 2- 5 Eylül 2014 tarihlerinde piyasaya sürüldü.Bu tarihlerden önce internet üzerinden de satışa sunulmuştu.
2014 yılı boyunca yeni versiyonla ilgili pek çok tanıtım yapıldı.Oyunseverler internette merak uyandıran tanıtım ve görsellerle karşı karşıya geldi.Mayıs ayında Electronic Arts tarafından yapılan tanıtımda oyunun Kuzey Amerika’da 2 Eylül’de, Avrupa’da da 5 Eylül’de çıkacağı söylenmişti.
The Sims 4 yapımcılarından Rachel Franklin oyunla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu ve söyledikleri çoğu kişiyi heyecanlandırdı.Franklin yeni versiyonda simler üzerinde köklü bir yenilik yapıldığını, artık simlerin kişilik, duygu ve karakterlerini bütünüyle belirleyebileceğimizi söyledi.Yani artık simlerin sadece görüntüsü değil aynı zamanda iç özelliklerini de kullanıcılar büyük ölçüde belirleyebilecek.
Oyunun yeniliklerinden biri kullanıcıların kendi müziklerini oyun sırasında dinleyebilecek olmaları.
Bir diğer yenilik hamilelikle ilgili.Simlerin hamile kalması o kadar kolay olmayacak.Artık simler hamilelik testi yapabilecek.Hamile kalan simlerde sırt ağrısı, mide bulantısı gibi sorunlar görülecek ve bebek doğduktan sonra emzirme olacak.
the sims 4 2

Gerçekçi olan değişikliklerden biri faturalar ödenmediği takdirde elektrik ve su kesintisinin olması.
Mesleklerle ilgili de değişikliğe gidildi.Meslekler kendi içinde gruplara ayrılacak ve o grupların altındaki başlıklar seçilebilecek.Örneğin; yemek başlığının altındaki şef ve barmenden biri seçilebilecek ya da suç başlığının altından mafya babası ve uzmandan biri seçilebilecek.
Simlerin kabiliyet listesi de şöyle:Aşçılık, balıkçılık, roket bilimi, keman ve piyano, komedi, karizma, bahçivanlık, yaramazlık, gitar, barmenlik, mantık, el becerisi, yazarlık, ressamlık, programlama, video oyunu, fitness.
the sims 4 3

Daha önce de söylediğim gibi simlerin duyguları ön planda.Simlerin duygusal haline göre görevleri olacak.Mesela sim sinirliyse bu halinden verilen görevleri yaparak daha kolay kurtulabilecek.
The Sims 4‘ü ön sipariş ile Origin üzerinden alanlar oyunu iade edebilecekler.Bu yeni oyunun ne kadar iddialı olduğunu bize gösteriyor.

Haftanın Android Uygulamaları

Her hafta sizler için özel olarak seçtiğimiz Android uygulamalarına dair detayları ve bazı püf noktalarını görmek için haberimize göz atabilirsiniz.















Akıllı telefon ve tablet arenasında en çok kullanılan mobil işletim sistemlerinden Android'in uygulama marketi Play Store, gelişimini hızla sürdürüyor. Çok sayıda kaliteli uygulamanın bulunduğu bu platform için her hafta yeni 5 uygulamayı sizlere sunuyoruz. Böylece hangi uygulamayı indirsem diye düşünen Android kullanıcılarına fikir veriyoruz. 
Bu hafta yine birbirinden güzel 5 uygulama karşınızdayız. Sözü çok uzatmadan uygulamalara yakından bakmaya başlayalım.
:: 28 Eylül Haftanın Android Uygulamaları
XnSketch
Çektiğiniz fotoğrafları çizgi efektler ile zenginleştirmeyi düşündünüz mü? Hem güzel, hem ilgi çekici hem de esprili olan çizgi efektler vermek, karikatüre veya eskiz resimlere dönüştürmek XnSketch uygulaması ile oldukça kolay. Onlarca çizgi efekti içerisinde bulabileceğiniz uygulamanın sosyal ağlara direkt gönderme seçeneği de bulunuyor.






Voyage: Eurasia Roads
Avrupa yollarında 3 farklı aracı kullanabileceğiniz bu basit ama ilgi çekici simülasyon oyununda, Finlandiya’dan Tayland’a Rusya üzerinden gitmeniz gerekiyor. Oyun oldukça basit seçtiğiniz aracı, trafik akışına ve yolun şekline göre sürüyorsunuz. Kontroller ise gaz, fren, vites ve farlardan oluşmakta.






48 MB boyutundaki uygulamayı Android 2,3 Gingerbread ve üzeri işletim sistemine sahip cihazınıza buradan indirebilirsiniz.
Ücretsiz İngilizce Öğrenin
İngilizce öğrenmek ya da pratik yapmak, artık hiç olmadığı kadar kolay.Ücretsiz İngilizce Öğrenin uygulaması sayesinde internet gereksinimi duymadan, sık kullanılan 800’den fazla kelimeyi tekrar edebilir, kelime telaffuzlarınızı uygulama ile karşılaştırabilirsiniz.






Flash Blink
Akıllı telefon ya da tabletinize gelen bildirimleri görmekte zorlanıyor musunuz? O zaman Flash Blink uygulaması tam size göre. Seçtiğiniz uygulamalardan bildirim geldiğinde LED flaşı yakıp söndürerek kullanıcısının dikkatini çekmeye çalışan uygulama, bataryayı da sömürmüyor. Uygulama şarjınız %20’nin altına indiğinde kendini otomatik olarak kapatıyor.






Couple Frame
Uygulamanın Türkçe Google Play Store’daki adı “Khung hinh khung anh, ghep anh“ olsa da kendisi oldukça başarılı. Çeviriden kaynaklandığını düşündüğümüz bu sorun, uygulama cihaza yüklenince ortadan kalkıyor. Şimdi gelelim uygulamanın ne işe yaradığına. Couple Frame ile fotoğraflarınıza kolaj oluşturabilirsiniz. Bir çok fotoğrafı birleştirebileceğiniz bu uygulamanın içerisinde onlarca çerçeve seçeneği de bulunuyor.






:: Beğendiğiniz yayınlanmasını istediğiniz Android uygulamaları var mı? İstediğiniz uygulamaları aşağıya yorum olarak atabilirsiniz.

27 Eylül 2014 Cumartesi

Yeni Sezonun Oyun Tarihleri Yayınlandı

  • Fifa 15 (26 Eylül)
  • Assassin's Creed: Birth of a New World - The American Saga (3 Ekim)
  • Alien: Isolation (7 Ekim)
  • Final Fantasy 13 (9 Ekim)
  • NBA 2K15 (10 Ekim)
  • Ryse: Son of Rome (10 Ekim)
  • Sleeping Dogs: Definitive Edition (10 Ekim)
  • The Evil Within (14 Ekim)
  • Borderlands: The Pre-Sequel (17 Ekim)
  • F1 2014 (17 Ekim)
  • MX vs. ATV Supercross (28 Ekim)
  • Farming Simulator 15 (30 Ekim)
  • Call of Duty: Advanced Warfare (4 Kasım)
  • Assassin's Creed: Unity (13 Kasım)
  • PES 2015 (13 Kasım)
  • LEGO Batman 3: Beyond Gotham (14 Kasım)
  • Dragon Age 3: Inquisition (21 Kasım)
  • Escape Dead Island (21 Kasım)
  • Far Cry 4 (21 Kasım)
  • Project CARS (21 Kasım)

26 Eylül 2014 Cuma

GTA 5 PC, PS4 ve XBOX One İçin Geliyor !


Tahminler ve söylentiler doğru çıktı. Rockstar’ın halihazırda Xbox 360 ve PS3 sürümleri satışta olan oyunu GTA V, PC, Xbox One ve PS4 için duyuruldu.
GTA V‘in yeni nesil konsollara ve PC’ye ne zaman geleceği büyük bir soru işaretiydi. Sony, E3 konferansı kapsamında oyunun PS4 sürümünün sonbaharda satışa sunulacağını ve PS3′teki karakterlerin olduğu gibi PS4′e aktarılabileceğini açıkladı.
Sony’nin duyurusunun ardından, Rockstar resmi YouTube kanalından oyunun PS4 ile birlikte bu sonbaharda Xbox One ve PC için de satışa sunulacağını duyurdu.

iPhone 6 Türkiye'de

Günlerdir ne zaman gelecek, kaç TL'den gelecek diye tartışılan Apple'ın son bombaları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, tüm satış noktalarında gece saat 00:00'dan itibaren aynı anda satışa sunulmaya başlandı.

GSM operatörlerinin kontratlı seçeneklerle, teknoloji marketlerinin ise kontratsız olarak satışa sunduğu iPhone 6'larda tüm gözler ise Apple mağazalarındaydı.
Apple tutkunları gecenin ilk saatlerinde merakla bekledikleri cihazlarına kavuştu. Öte yandan bir ayrıntı da dikkatlerden kaçmadı. iPhone 6'nın kabında telefonun fotoğrafı yer almıyor. Diğer iphone modellerinde ise cihazın fotoğrafı yer alıyordu. Bunun sebebinin ise üretim aşamasında, tanıtım yapılmadan önce telefonun fotoğrafının görünmesini engellemek olduğu tahmin ediliyor.


İŞTE ŞU ANDA SATIŞI YAPILAN FİYAT
iPhone'ların Türkiye'deki ilk satış fiyatları da böylece belli olmuş oldu. iPhone 6'lar şu anda 2 bin 350 liradan başlayarak satılıyor. Fiyatlar hakkında daha ayrıntılı bilgi için tıklayın.

17 Eylül 2014 Çarşamba

Best Gamers Ever 2. Çekilişi !















Çekilişin Ödülleri: GTA 5 Online'da 120 level + 20.000.000 $ 

*Çekiliş en az 50 katılımdan sonra başlayacaktır.

Nasıl Katılırım ?

1. İlk olarak kanalımıza abone ol.















2. Daha sonra crewimize katıl.








3. Facebook sayfamızı beğen.

















4. Son olarak bu yayının altına psn ismini yorum olarak gönder.


16 Eylül 2014 Salı

Minecraft 'ı Microsoft Satın Aldı !

Microsoft, 54 milyondan fazla satış yapan Minecraft'ı 2.5 milyar dolara satın aldığını duyurdu. Satın alma hakkında belli olan tüm detaylar haberimizde.

Microsoft'un daha önce yaptığımız haberlerde de belirttiğimiz gibi Minecraft'ı almak için çalışmaları bulunuyordu. Nihayet haberler doğru sonuçlandı ve Microsoft, Minecraft Studios'ı 2.5 milyar dolar karşılığında satın aldı.
Microsoft'un Xbox bölüm başkanı Phil Spencer'ın doğruladığı anlaşma, beklenilenden daha yüksek bir fiyata gerçekleşti.




Minecraft kısıtlanacak mı?

PlayStation, Xbox, PC, iOS ve Android sürümleri bulunan, milyonlarca kullanıcıya sahip Minecraft'ın Microsoft tarafından satın almasından sonra endişeler arttı. Oldukça sevilen Minecraft'ın Xbox Exclusive yani Xbox'a özel olacağı yönündeki iddialar ise şimdilik askıya alınmış gibi. Çünkü 2.5 milyar dolar verilerek alınan bir oyunu Xbox'a özel yapmak, biraz bonkör bir harcama olacaktır.

Markus Persson ayrılıyor

Minecraft’ın yapımcısı Notch takma adlı Markus Persson, firmanın en önemli çalışanlarından biridir.  Satış sözleşmesi imzalandıktan sonra Persson'ın, ilişkisi de ekipten kesiliyor. Zaten kendisinin Windows 8 eleştirilerinden sonra Microsoft ile arası epey açılmıştı.
Minecraft, Windows Phone'a gelebilir
Mobil platformlarda iOS ve Android'de bulunan Minecraft, Windows Phone için indirilmeye sunulmamıştı. Microsoft'un ilk iş olarak bu oyunu Windows Phone'a kazandırması bekleniyor.

Anlaşma, 2015'in ilk çeyreğinde tamamlanmış olacak. Bakalım daha sonra Microsoft, Minecraft'tan nasıl kazançlar bekliyor göreceğiz.

:: Microsoft'un Minecraft'ı almasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

14 Eylül 2014 Pazar

Çekiliş Sonuçları


Merhaba sevgili Best Gamers Ever izleyicileri ve okuyucuları. Çekilişimiz bugün saat 12:00'da sonuçlandı. 
Kazanan isim: fulltimegame44 
Yedek talihli: efekizilgol


Yarın okullar açıldığından bir süre videolara ara verceğiz ama Mod Shop ve çekilişlerimiz sene boyunca devam edecek. Şimdilik hoşçakalın...

12 Eylül 2014 Cuma

Best Gamers Ever 1. Çekilişi


Arkadaşlar dün duyurulan çekiliş kararının ardından 2.000 görüntülenmeye ulaştık. Çok teşekkürler. Lafı fazla uzatmadan hepinizin beklediği "katılım koşulları"na geçelim...

*Son katılım tarihi 14.09.2014 12:00
14 Eylül Pazar günü saat 12:00'da çekiliş sonuçları canlı yayında açıklanıcak canlı yayın saatinde gecikme olabilir.

Nasıl Katılırım ?

1. İlk olarak kanalımıza abone ol.















2. Daha sonra crewimize katıl.








3. Facebook sayfamızı beğen.

















4. Son olarak bu yayının altına psn ismini yorum olarak gönder.